Human Growth Hormone Fragment 176-191 Peptide Enhances the Toxicity of Doxorubicin-Loaded Chitosan Nanoparticles Against MCF-7 Breast Cancer Cells

Human Growth Hormone Fragment 176-191 Peptide Enhances the Toxicity of Doxorubicin-Loaded Chitosan Nanoparticles Against MCF-7 Breast Cancer Cells

Vanwege dergelijke effecten hebben onderzoekers gesuggereerd dat het zou kunnen worden gebruikt voor het verwijderen van overtollig buikvet, wat een belangrijk aspect is somatropine van HIV-geassocieerde lipodystrofie. Aangezien alleen het actieve fragment van HGH wordt gebruikt, zijn er geen bijwerkingen met betrekking tot dat hormoon waargenomen.

  • In een andere dierstudie ontdekten ze dat een dosis van 500 mcg van het genoemde hormoon de lipolytische activiteit in vetweefsel verhoogde zonder een directe negatieve invloed te hebben op de bloedglucosespiegel.
  • In laboratoriumtests op menselijke vetcellen gaf het HGH-fragment specifiek vet vrij van zwaarlijvige maar niet magere vetcellen, verminderde nieuwe vetophoping in alle vetcellen en verhoogde vetverbranding.
  • Vanwege dergelijke effecten hebben onderzoekers gesuggereerd dat het zou kunnen worden gebruikt voor het verwijderen van overtollig buikvet, wat een belangrijk aspect is van HIV-geassocieerde lipodystrofie.
  • Aangezien alleen het actieve fragment van HGH wordt gebruikt, zijn er geen bijwerkingen met betrekking tot dat hormoon waargenomen.
  • Hoewel het zich gedraagt als een menselijk groeihormoon (HGH), veroorzaakt het geen hyperglykemie omdat het niet concurreert met HGH-receptoren.

In laboratoriumtests op menselijke vetcellen gaf het HGH-fragment specifiek vet vrij van zwaarlijvige maar niet magere vetcellen, verminderde nieuwe vetophoping in alle vetcellen en verhoogde vetverbranding. Het HGH-fragment vermindert het lichaamsvet bij zwaarlijvige personen en bevordert de vetverbranding zonder de voedselinname te veranderen of groei te veroorzaken (aangezien sterven de IGF-waarden niet verhoogt) of andere ongewenste GH-effecten. In een andere dierstudie ontdekten ze dat een dosis van 500 mcg van het genoemde hormoon de lipolytische activiteit in vetweefsel verhoogde zonder een directe negatieve invloed te hebben op de bloedglucosespiegel. Hoewel het zich gedraagt als een menselijk groeihormoon (HGH), veroorzaakt het geen hyperglykemie omdat het niet concurreert met HGH-receptoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − dix =

Close